Κυριακή, 12η Μαίου 2024  9:53 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 19:52

Ένα δεκάρι που να κάνει την διαφορά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα καναρίνια τα κατάφεραν μετά από 17 ολόκληρες αγωνιστικές να φύγουν με το διπλό από εκτός έδρας αναμέτρηση. Αν το πρώτο είχε αρκετή τύχη και ίσως δεν το αξίζαμε, το χθεσινό , παρόλο το φτωχό 1-0 ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Τα καναρίνια ήταν εξαιρετικά στο τακτικό κομμάτι και κατάφεραν να πάρουν αυτό που άξιζαν.

Το χθεσινό διπλό το πίστευα πολύ αλλά ακόμη θέλουμε δουλεία για να πούμε με σιγουριά ότι θα δούμε ένα πολύ καλύτερο Παναιτωλικό. Σίγουρα θα είναι καλύτερος αλλά αυτό δεν αρκεί, ο Παναιτωλικός οφείλει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος αφού αν εξαιρέσεις την πρώτη πεντάδα, όλες οι άλλες ομάδες είναι στα μέτρα του.

Μέχρι σήμερα έχουμε αποκτήσει ένα τερματοφύλακα που μαθαίνω ότι δείχνει πολύ καλά στοιχεία αλλά με τέτοιο Κυριακίδη δεν γίνεται να παίξει και τον Αλεξίεβιτς που χθες, αυτά τα 10 λεπτά που αγωνίστηκε ,έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Νομίζω ότι είναι μια καλή προσθήκη που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναιτωλικό αλλά αυτό θα φανεί όταν τον δούμε περισσότερα λεπτά. Μέσα σε δέκα λεπτά δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. 

Όπως είπα ακόμη δεν είμαι ενθουσιασμένος από την ομάδα γιατί θέλω να δω πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Για να συμβεί αυτό, αφού πραγματικά τα εξτρέμ που έχουμε και ο επιθετικός μπορούν να παίξουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πρέπει να βρούμε τον παίκτη που θα μεταφέρει την μπάλα από το κέντρο στην επίθεση. Πρέπει να βρούμε δηλαδή έναν Μαρτίνες, για να μπορέσει η ομάδα να παίξει αυτό που θέλουμε. Ο Αλεξίεβιτς μου αρέσει όσο αγωνιστικέ γιατί έπαιζε γρήγορα αν και η αλήθεια είναι ότι ο Μάρκους Πάουλο είναι πολύ ανεβασμένος και δεν είναι εύκολο να βγει από την ενδεκάδα. Επίσης εξαιρετικός είναι και ο Παπάζογλου, που ως εξάρι κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι. 

Τα καναρίνια οφείλουν να παίξουν πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο και ελπίζω το δεκάρι που ετοιμαζόμαστε να φέρουμε να είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά. Μπορεί η χρονιά να ξεκίνησε τραγικά αλλά η διαφορά με τον αρχικό στόχο, που ήταν η είσοδος μας στα πλει οφ είναι μόνο πέντε βαθμοί! Ο Αστέρας είναι καλύτερος από εμάς και με την νέα προσθήκη θα ανέβει ακόμη περισσότερο επίπεδο, οπότε δύσκολα να το χτυπήσεις αλλά τουλάχιστον τον Πανιώνιο μπορείς. Θα πρέπει η ομάδα να παλέψει για την πέμπτη θέση ώστε να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί.

Υ.Γ.1 Ο Μύγας έχει φοβερά προσόντα. Χθες σε δυο περιπτώσεις τους κατάπιε τους αντιπάλους του. Φοβερό πράγμα.

Υ.Γ.2 Πολύ αδιάφορος μου μοιάζει ο Κάπελ

Υ.Γ.3 Τα δυο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια είναι με Πανιώνιο και Πλατανιά. Η άποψη μου είναι ότι μπορούμε και πρέπει να μαζέψουμε πάνω από 4 βαθμούς…

 
Υ.Γ.4 Στόχος της ομάδας είναι να έρθουν 2-3 ποδοσφαιριστες. Δεν είναι εύκολο όμως...
Διαβάστηκε 2312 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.