Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:31 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 17:30

Θέμης Αδαμαντίδης - Είναι μικρό το σ' αγαπώ (Official Lyric Video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ένας διαχρονικά επιτυχημένος τραγουδιστής που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη λαϊκή φωνή του. Με μια μεγάλη δισκογραφία και τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή! Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Ο Θέμης έχει μια χαμηλή προσωπικότητα στα social αντίθετα με την χροιά της φωνής του που τον καταλαβαίνεις αμέσως! Έχει τραγουδήσει δίπλα σε σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής, είναι ένας καλλιτέχνης που εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο της δισκογραφικής βιομηχανίας και ότι ερμηνεύει το κάνει επιτυχία!

Με την αξεπέραστη φωνή του έρχεται και μας συστήνει το νέο του τραγούδι μια ερωτική μπαλάντα με τίτλο ''Είναι μικρό το σ' αγαπώ'' η εκπληκτική στοίχοι ανήκουν στον Χρήστο Αναστασίου ενώ την μουσική υπογραφή βάζει ο Μάνος Διόλατζης.

 
 
Διαβάστηκε 1407 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.