Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  8:21 μμ
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 19:20

Μέχρι και αύριο οι Γιατροί του Κόσμου στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται οι δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου.DSC_1074Αρκετοί ήταν οι πολίτες του Αγρινίου κάθε ηλικίας που προσήλθαν στο Κοινωνικό Ιατρείο και σήμερα και έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις τους χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο.

Σημαντική η βοήθεια αυτών των ανθρώπων που προσπαθούν να είναι στο πλάι όσων τους έχουν ανάγκη. Να συνεχίζουν την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας και ιατρικής φροντίδας σε όσους την έχουν ανάγκη στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Ισως έτσι μπορεί τελικά να γίνει η την ελπίδα πράξη.

????????????????????????????????????

Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιείται τα δύο τελευταία έτη σε πανελλήνιο επίπεδο με σκοπό να βοηθήσει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και όλους εκείνους που έχουν την ανάγκη της στήριξης, της συμπαράστασης  και της φροντίδας της υγείας.

Ειδικότερα, μέσω της Κινητής Ιατρικής Μονάδας, των Γιατρών του Κόσμου, οι δικαιούχοι κάρτας του Κοινωνικού Ιατρείου και ανασφάλιστα άτομα κατά προτεραιότητα, μπόρεσαν και υποβλήθηκαν σε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο, σε γυναικολογική εξέταση, (ψηλάφηση μαστού ,Τεστ ΠΑΠ) αλλά και σε παιδιατρικό διαγνωστικό έλεγχο και εμβολιασμό .

????????????????????????????????????

Οι ημέρες που ακόμη θα πραγματοποιηθούν οι δωρεάν εξετάσεις είναι οι εξής 

  • Σάββατο,    23/1/2016 και  ώρα  9.00 έως 14.00μμ
  • Κυριακή,  24/1/2016 και ώρα   9.00 έως 14.00 μμ

Όσοι  επιθυμούν να υποβληθούν σε εξετάσεις, μπορούν να απευθύνονται στο Kοινωνικό  Ιατρείο και να  κλείνουν τηλεφωνικά το  ραντεβού τους καλώντας στο : 2641033582 ( θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

DSC_1072

DSC_1073

DSC_1075

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 2014 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News