Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:47 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 16:13

Γιατί χαλάστηκαν τόσο με την παραμονή του Παναιτωλικού;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αν έκανες μια βόλτα στα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας σήμερα μετά το χθεσινό αποτέλεσμα του Παναιτωλικού μέσα στη Νέα Σμύρνη θα διαπίστωνες ότι μια ομάδα από αυτά δεν χάρηκαν καθόλου για την παραμονή της ομάδας του Αγρινίου.

Ενώ οι ίδιοι οι οπαδοί του Πανιωνίου εστιάζουν στην κακή εμφάνιση της ομάδας τους, τα συγκεκριμένα ΜΜΕ μοιάζουν σαν να τα τσίμπησε μύγα, σαν να σώθηκε κάποια ομάδα που πολύ τους ενοχλεί με αποτέλεσμα να καταριούνται το… VAR, το… σύστημα που αδικεί την καλοσύνη σε τούτη την χώρα, θεούς και δαίμονες.

Περιέργως πως, όλα τα ΜΜΕ που παίζουν αυτόν τον χαβά σήμερα μοιάζουν να έχουν μια κοινή θέαση στα ποδοσφαιρικά και τα οπαδικά πράγματα. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι την σκοπιά τους συμμερίζεται κανένας εδώ στο Αγρίνιο…

Η μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού μοιάζει ακόμη πιο μεγάλη γιατί φαίνεται να έχει θίξει ισχυρά στάτους και συμφέροντα στη μπάλα και την οικονομία. Αλλιώς τόσο συντονισμένη προσπάθεια για διαστρέβλωση της χθεσινής επιτυχίας μιας επαρχιακής ομάδας δεν δικαιολογείται.

Από την άλλη, αυτό το χθεσινό αποτέλεσμα δεν είναι μόνο το σώσιμο της χρονιάς απέναντι σε κείνους που προτιμούσαν τον Πανιώνιο ή την Ξάνθη. Είναι η αναπνοή μιας ομάδας που πληρώνει τις υποχρεώσεις της και δεν είναι ο καλύτερος καταδικασμένος πελάτης των δικαστηρίων και της αστυνομίας.

Θεμελιώδες πρόβλημα σε τούτη τη χώρα είναι ότι κάνουν τους τιμητές εκείνοι που έχουν στην πλάτη τους τον μισό ποινικό κώδικα και που πληρώνουν άλλοι τα χρωστούμενά τους.

Γ.Σ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2053 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.