Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  8:21 μμ
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 19:11

Σφυρηλατούνται τα πεζοδρόμια στην Παπαστράτου (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε η σφυρηλάτηση στα πεζοδρόμια της οδού Παπαστράτου λόγω της ολισθηρότητας σε αρκετά σημεία.

Ο Δήμος Αγρινίου πήρε την απόφαση και ξεκίνησε η σφυρηλάτηση των πλακών επί της οδού Παπαστράτου με σκοπό να αποφευχθεί η ολισθηρότητα, ειδικά κατά τις βροχερές ημέρες. Έτσι τα πεζοδρόμια λειάνθηκαν σε ορισμένα σημεία όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο.

2Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Καλαμπαλίκης μίλησε στο agrinioreport.com αναφέροντας τα εξής:

«Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έγινε ύστερα από παράπονα πολιτών που είχαν ατυχήματα λόγω της ολισθηρότητας των πεζοδρομίων. Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να λειάνουμε μέσω στης σφυρηλάτησης τα σημεία που ήταν πιο επικίνδυνα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η σφυρηλάτηση των πεζοδρομίων στην Παπαστράτου, όπου εντοπίζεται και το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος».

3Το agrinioreport.com είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με  καταστηματάρχες της οδού Παπαστράτου όσο και με πολίτες, οι οποίοι δήλωσαν πως όντως έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα άλλωτε μικρά και άλλωτε πιο σοβαρά κυρίως κατά τους βροχερούς μήνες. Σημείωσαν δε, πως σημασία δεν έχει  το «απαστράπτον» υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένα τα πλακάκια αλλά η ασφάλεια των περαστικών.!!!

4

5

6

7

8

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 1713 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News