Δευτέρα, 16η Μαίου 2022  10:09 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 18:41

NISEA: Νέα εφαρμογή κινητού που διευκολύνει τον επιβάτη να κλείσει εύκολα εισητήριο πλοίου και να παρακολουθεί ζωντανά το ταξίδι του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το νέο application που μόλις δημιουργήθηκε, καινοτομεί και αλλάζει τα δεδομένα για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με πλοίο φέτος το καλοκαίρι. Το NISEA είναι η πρώτη εφαρμογή για iPhone και Android που δημιουργήθηκε για να είναι φορητή και εύχρηστη κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού, αλλά και κατά την διάρκεια του.

Μέσα από την εφαρμογή κλείνει ο πελάτης τα εισιτήρια του με δυνατότητα αγοράς διαφορετικών και πολλαπλών δρομολογίων από διαφορετικές εταιρείες με όλες τις τρέχουσες προσφορές που υπάρχουν.

Επίσης ειδικά αυτή την εποχή, υπάρχει η πρόβλεψη για τα απαραίτητα έντυπα προς συμπλήρωση, εύκολη αναζήτηση για πλοία με εξωτερικά καθίσματα, και όλες οι οδηγίες ασφάλειας.

Το NISEA μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε LIVE που βρίσκεται το πλοίο μας, αν έχει καθυστέρηση και την πραγματική ώρα άφιξης. Επίσης μπορούμε να πάρουμε γενικές πληροφορίες για πλοία, δρομολόγια και καιρικές συνθήκες.

Τέλος, μέσα από το NISEA app βρίσκουμε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες όπως φωτογραφίες των πλοίων έτσι ώστε να γνωρίζουμε το πλοίο που περιμένουμε όταν φτάσουμε στο λιμάνι, χάρτες των λιμανιών και οδηγίες για να φτάσουμε μέχρι εκεί, στοιχεία επικοινωνίας των ακτοπλοϊκών και τοποθεσίες των πρακτορείων, και πολλά άλλα!

Το NISEA είναι καινοτόμο δημιούργημα μιας ομάδας αποφοίτων που αγαπούν τα ταξίδια και ήθελαν να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ίδιοι.

Η λέξη NISEA αποτελείται από την ελληνική λέξη Νησί, και το Sea (Θάλασσα).

Η ομάδα δουλεύει συστηματικά σε νέες καινοτομίες με στόχο πάντα την διευκόλυνση του ταξιδιώτη στην ακτοπλοική μεταφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://nisea.co/

Link σε blog post όπου γράφουμε περιληπτικά για την εφαρμογή
Link για την εφαρμογή που ανοίγει από κινητό στο αντίστοιχο store (Android & iPhone):
Link για την εφαρμογή Android
Link για την εφαρμογή iPhone
 
Social Media

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1729 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 18:49
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα