Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  9:51 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 19:24

Ιωνικός – Κ. Παλαμάς 3-0 σετ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νίκη με 3-0 σετ επί του Κ. Παλαμά Μεσολογγίου πέτυχε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ιωνικού το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ Μ. Κούσης για το πρωτάθλημα Β εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτριες της Ελένης Λεγάτου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν άφησαν περιθώριο στην ομάδα του Μεσολογγίου να μπει στο ρυθμό του αγώνα.

Ο Ιωνικός αγωνίστηκε με τις: Λογκιζίδου Κ.  Τζωρτζοπούλου Ξ. Καλαμπούκα Ι. Παπανίκου Α. Σταμουλακάτου Ε. Δημητράντζου Χ. Ζυγούρη Θ. Μποτσάκη Ε. Σαρδελή Ν. Ασλανίδη Φ. Βέτσα Α.

 
Η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα τού Ιωνικού είναι το προσεχές Σάββατο 23/1 ώρα 19.00 στην Πρέβεζα με τον Φιλαθλητικό, αγώνας που θα καθορίσει  και το ποια ομάδα θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα play off αφού τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός, ενώ δεν έχουν χάσει ούτε σετ από τις υπόλοιπες της κατηγορίας.
 

Διαβάστηκε 1636 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.