Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  9:31 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 18:18

“Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” στο “Μικρό Θέατρο”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τμήμα ενηλίκων του Μικρού Θεάτρου όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ετοιμάζει την θεατρική του δουλειά.Η ομάδα πέρισυ δούλεψε και ανέβασε με μεγάλη επιτυχία «Το γήρας – ένα χορικό» σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη. Μια ιδέα της Γεωργίας Μαυραγάνη που φέτος ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία στην Πειραματική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου από επαγγελματίες ηθοποιούς.

Αυτή τη χρονιά, η ομάδα πειραματίζεται με τον Σαίξπηρ και το έγο του «Όνειρο καλοκαιρινής νυχτός» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Καραδήμα. Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές και πιο σημαντικές κωμωδίες του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ που θα ανέβει στο Μικρό Θέατρο τον Ιούνιο και με κεντρικό θέμα τον έρωτα, έρχεται να χαρίσει μαγεία, γέλιο και συγκίνηση στους θεατές της πόλης.

Σαν ένα παιχνίδι ξεκινά η ιστορία του Λύσανδρου και της Ερμίας, του Δημήτριου και της Ελένης, τεσσάρων νέων που κρύβονται στο δάσος της Αθήνας για να απολαύσουν τον έρωτα έτσι όπως τον επιθυμούν, μακριά από τους κανόνες που τους επιβάλλονται.Ένα παιχνίδι παρεξηγήσεων, ανατροπών και «μαγικών παρεμβάσεων», καθώς ξωτικά, δαιμόνια, ο βασιλιάς και η βασίλισσά τους και αφελείς Αθηναίοι συμμετέχουν σε αυτό. Μια εκδοχή ονείρου, όπου η φαντασία επιτρέπει τα πιο ακραία, με οδηγό τον κρυφό ερωτισμό και τις διαδρομές του υποσυνείδητου.

Μικρό Θέατρο – Κέντρου 26 Αγρίνιο

Τηλ. 2641046619

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Κατερίνα Καραδήμα

6d0bb389005db68b6480192c2b829c3a

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.