Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:19 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 17:40

Εργοστάσιο στο Αγρίνιο παράγει 600 μάσκες τη μέρα και κάνει εξαγωγές! (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάσκες πολλαπλής χρήσης από εργοστάσιο του Αγρινίου – Πως μπορείτε να τις προμηθευτείτε

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου η μάσκα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Οι πολίτες επιστρέφουν σταδιακώς στην προ πανδημίας καθημερινότητά τους και πλέον μέγιστη σημασία έχει η ατομική ευθύνη.

Αρκετές είναι οι εταιρείες που προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα και ξεκίνησαν την παραγωγή μασκών.

Το Αγρίνιο έχει το δικό του εργοστάσιο παραγωγής μασκών, το οποίο μάλιστα έχει τη δυνατότητα να παράγει 600 μάσκες την ημέρα και να στέλνει μάσκες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Πρόκειται για το εργοστάσιο της εταιρείας «Καμμένος – Boutique Mode», που βρίσκεται στην οδό Αθανασίου Κυριαζή 10, απέναντι από την Αστυνομία.

«Με παραγγελίες μέσω ίντερνετ και αξιοποιώντας το υπάρχον πελατολόγιό μας, στέλνουμε τις μάσκες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, την Κύπρο, το Βέλγιο κ.λπ.» σημειώνει η διοίκηση της εταιρείας.

Τι είδους μάσκες κατασκευάζονται

Η εταιρεία κατασκευάζει ιατρικό ιματισμό σε ύφασμα και πολυπροπυλένιο (non-wooven), μη αποστειρωμένο kauvs και μάσκες προστασίας προσώπου (υφασμάτινες – βαμβακερές) πολλαπλών χρήσεων, πλενόμενες, που σιδερώνονται για αποστείρωση.

Κατασκευάζονται κυρίως δύο τύποι μασκών: Με μία στρώση ύφασμα (απλή) και με δύο στρώσεις. Στην δεύτερη περίπτωση, ανάμεσα στα δύο υφάσματα, μπορεί κανείς να προσαρμόσει κάποιου είδους φίλτρο, ακόμη και φίλτρο ενεργού άνθρακα, το οποίο μπορεί να προμηθευτεί επίσης από την εταιρεία.

Οι μάσκες διατίθενται -τόσο στην χονδρική όσο και στη λιανική αγορά- σε πολλά χρώματα, μονόχρωμες, εμπριμέ, φλοράλ, ριγέ ή καρώ.

Πώς θα προμηθευτείτε τις μάσκες

Μπορείτε να παραγγείλετε τις μάσκες σας στα εξής τηλέφωνα: 26410 48314, 26410 44054 και 26410 23196. Επίσης μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή και του e-shop της εταιρείας, ΕΔΩ.

Που πρέπει να φοράμε μάσκα

Η μάσκα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά όπλα στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Η χρήση της είναι υποχρεωτική από εργαζόμενους σε κουρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και άλλες επιχειρήσεις η λειτουργία των οποίων προϋποθέτει σωματική επαφή, ενώ για τους πελάτες υπάρχει ισχυρή σύσταση.

Οι επίσημες οδηγίες του Υπουργείου περί χρήσης της μάσκας (πατήστε πάνω στην φωτογραφία για πλήρες μέγεθος):

agriniovoice.gr
 
Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Διαβάστηκε 2863 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.