Σάββατο, 18η Μαίου 2024  7:24 πμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 18:44

Γλέντησαν “οι Θεστιείς”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός καθως και η κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Ομίλου Καινουργίου ” ΟΙ ΘΕΣΤΙΕΙΣ ” το βράδυ 9 Ιανουαρίου στο εστιατόριο – αίθουσα εκδηλώσεων  ΧΑΡΑΥΓΗ στο Καινούργιο Τριχωνίδας.

Η βραδιά ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας και συνεχίστηκε με χορευτικά απο τα τμήματα του συλλόγου καθως και με αναπαράσταση ενός εθίμου που προέρχεται απο την Δυτική Θράκη, το έθιμο της καμήλας συνοδευόμενοι απο την μουσική των αδερφών Μπλέτσα.

Το κέφι πλημμύρισε τον χώρο και όλοι συνέχισαν μεχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής χορεύοντας και διασκεδάζοντας
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δ.Ε., η Αντιδήμαρχος Αγρινίου Παπαγεωργίου Μ., ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξόπουλος Γ., Ράπτης Ε. , Κολοβός Σ., ο υπεύθυνος του πνευματικού κέντρου Δήμου Αγρινίου Τσιάμης Χ., μέλη του Χορευτικού Συλλόγου Παναιτωλίου “ΑΙΤΩΛΟΣ” με τον χοροδιδάσκαλο τους, μέλη του Χορευτικού Συλλόγου “ΤΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ”, και πολλοί άλλοι.

panaitolionews.blogspot.gr/

Διαβάστηκε 2471 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.