Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  10:40 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 19:26

Οι εκπαιδευτικοί Αγρινίου – Θέρμου ενάντια στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έκαναν συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αγρινίου – Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός», για το Νομοσχέδιο που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας.

Η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 30/04, συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Π.Ε. Αιτ/νίας ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. Παρέστησαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Ως Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου, καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να αποσύρει το εν λόγω νομοσχέδιο τη συγκεκριμένη στιγμή και -αφού αποκατασταθεί η κανονικότητα- να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα. Επισημαίνουμε πως σε κάθε περίπτωση θα υπερασπιστούμε και θα προστατέψουμε με κάθε μέσο τον χαρακτήρα του δημόσιου σχολείου και τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών και των μαθητών μας.”

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 967 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.