Σάββατο, 18η Μαίου 2024  7:26 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016 19:21

Ο Ανδρέας Κατερινόπουλος παρουσιάζει το soundtrack «Α Better Life» . . .

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

. . . της ταινίας μικρού μήκους «Γεράσιμος».

H ταινία μικρού μήκους  του Αντώνη Μίκροβα, «ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ», ντύνεται με την μουσική τoυ πιανίστα και συνθέτη Ανδρέα Κατερινόπουλου.

Ο Ανδρέας Κατερινόπουλος παρουσιάζει το soundtrack Α Better Life, ένα  “Guitar Trio”  που γράφτηκε ειδικά για τους τίτλους τέλους της μικρού μήκους ταινίας του Αντώνη Μίκροβα, «Γεράσιμος», ενώ κιθάρες παίζει ο κιθαριστής Παντελής Ντζιάλας.

Με δεκαεννέα ταινίες η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα στο πρόσφατο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ EXGROUND FILM FEST 28 του Βισμπάντεν της Γερμανίας που διήρκησε από τις 13 έως και τις 22 Νοεμβρίου.

Οι ταινίες που προβλήθηκαν στο αφιέρωμα είναι οι μεγάλου μήκους CHEVALIER – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ – ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 4:45 – ΟΧΘΕΣ – MODRIS, τα ντοκιμαντέρ ΜΗΔΕΙΑ, ΚΡΕΙΣΣΩΝ ΤΩΝ ΕΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΩΝ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ – ΟΔΟΣ ΙΡΙΔΟΣ και οι μικρού μήκους DINNER FOR FEW – EKDYSIS – VOLTA – WHITE SHEET – JOANNA – FOREVER YOUNG, GERASIMOS – II – και PORTRAIT

Με αφορμή το φεστιβάλ και τη συμμετοχή της ταινίας του «Γεράσιμος» ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Αντώνης Μίκροβας,  γράφει για αυτήν:

«Ο Γεράσιμος» είναι ένας από τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται σε μια μεγαλούπολη. Ντύνεται καθημερινά τη στολή του “security”, κάνει τη βάρδια του και γυρνά στο μικρό του διαμέρισμα. Η μόνη του ανθρώπινη επαφή είναι με έναν άστεγο της γειτονιάς του. Ένα τραγικό περιστατικό θα αποκαλύψει ότι η μίζερη ζωή του μπορεί να είναι ελκυστική.

Παίζουν: Παναγιώτης Κακαντούσης, Γιάννης Κατσιμίχας, Μάγδα Κατσιπάνου, Αιμίλιος Αλεξανδρής, Μάνος  Γερονιμάκης.

Σενάριο – σκηνοθεσία: Αντώνης Μίκροβας, Φωτογραφία: Γιώργος Κατσιπάνος Παραγωγή: Backlight Productions.

Κιθάρες – Ηχοληψία: Παντελής Ντζιάλας

Η μουσική της ταινίας μικρού μήκους Γεράσιμος είναι διαθέσιμη για free download από το Soundcloud ενώ σύντομα θα διατίθεται στα ηλεκτρονικά καταστήματα.

https://soundcloud.com/andreas-katerinopoulos/gerasimos-man-theme-guitar-trio-usic-by-andreas-katerinopoulos

πηγή: http://agrinioreport.com

 

Διαβάστηκε 2238 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016 21:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.