Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:00 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 17:12

Εντυπωσιακή φωτογραφία: η υπερπανσέληνος στην Τριχωνίδα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το μεγαλύτερο και πιο φωτεινό φεγγάρι του φετινού έτους εμφανίστηκε την περασμένη νύχτα καθώς συνέβη η τρίτη (και καλύτερη) από τις συνολικά τέσσερις υπερπανσελήνους του 2020. Η εικόνα του έδωσε μια νότα αισιοδοξίας  τον καιρό της καραντίνας και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έστρεψαν το φωτογραφικό φακό και τα κινητά στον ουρανό.

Στις 21:08 ώρα Ελλάδας  η Σελήνη πλησίασε  τη Γη στο κοντινότερο σημείο της για φέτος, σε απόσταση 356.907 χιλιομέτρων (περίγειο). Μερικές ώρες αργότερα, στις 05:35 ώρα Ελλάδας της Πέμπτης, υπήρξε η πανσέληνος.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές εικόνες της πανσελήνου που τράβηξαν Αιτωλοακαρνάνες. Η φωτογραφία ωστόσο του Σπύρου Κοκκαλάκη που αναρτήθηκε στη σελίδα “Λίμνη Τριχωνίδα” είναι συγκλονιστική. Δείτε την:

a

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3255 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.