Πέμπτη, 8η Μαίου 2025  6:38 μμ
Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 15:15

Έκθεση Φωτογραφίας στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου: «Μουσική, χορός, μύθος» (Εγκαίνια 7/3 - διάρκεια εως Κυρ 15/3/2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Φωτογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου – Photopolis και η φωτογραφική ομάδα art8 παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μουσική, χορός, μύθος» του Πολυδεύκη Ασωνίτη από το Σάββατο 7 έως την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Η  Έκθεση περιλαμβάνει τρεις φωτογραφικές ενότητες με κοινό άξονα μυθολογικές αναφορές.

Το τρίπυχο γέννηση, ζωή, θάνατος διατρέχει και τις τρεις ενότητες με μυθολογικές, φωτογραφικές και φιλοσοφικές αναφορές.

Εγκαίνια της έκθεσης: 7 Μαρτίου 2020, ώρα 20:00

Διάρκεια έκθεσης: 7-15 Μαρτίου, ώρες λειτουργίας: 19:00-22:00 καθημερινά.

Χώρος: Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου (πλατεία Δημάδη).

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.

Πληροφορίες:  www.photopolis.gr

programma art8 3os 2020

Διαβάστηκε 2359 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 18:06
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.