Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:11 πμ
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 19:20

Ευχαριστίες στους κατοίκους του Μεσολογγίου από το Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Υπεύθυνοι των Γραφείων Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και Πέτρος Παραγυιός, ευχαριστούν θερμά τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Μεσολογγίου, που αγκάλιασαν ακόμη μία προσπάθεια τουριστικής ανάδειξης του Δήμου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ακόμη:

Ο λόγος για τα τρία ρεπορτάζ που υλοποιήθηκαν χάρις στην συνεργασία των δύο γραφείων και που στόχο είχαν την προβολή της περιοχής μας, καθώς και των εκλεκτών προϊόντων της. Τα εν λόγω ρεπορτάζ προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και παρουσίασαν θέματα όπως ο αλιευτικός τουρισμός και οι τοπικές γαστρονομικές απολαύσεις, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι επισκέψεις στο οινοποιείο Σωτηρίου στο Λεσίνι και το εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας αυγοτάραχου Στέφου στο Αιτωλικό.

Οι υπεύθυνοι και συντελεστές των δύο γραφείων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και την Δημοσιογράφο Ματίνα Βεντούρα για την δημοσιογραφική κάλυψη και προβολή των θεμάτων. Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουν να αποδοθούν στον συντοπίτη μας και εξωτερικό συνεργάτη του Ant1, Γιώργο Παυλάκη, που επιμελήθηκε την οπτικοακουστική κάλυψη των ρεπορτάζ.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1590 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News