Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  7:14 πμ
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 18:54

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων διανεμήθηκαν σήμερα Δευτέρα 21-12-2015, στους δικαιούχους  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Οι ποσότητες τροφίμων περιελάμβαναν γαλοπούλες, ψάρια, διάφορα διατροφικά προϊόντα καθώς και είδη πρώτης ανάγκης.

Στο χώρο διανομής, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, οι αντιδήμαρχοι Σ. Καρβέλης και Δ. Μπουσμπουρέλης, η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου Αντζ. Καζαντζή καθώς επίσης οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Ευαγγελία Τσέλιου και Λάμπρος Σταθόπουλος.

Στην διανομή συνέβαλλαν επίσης οι υπάλληλοι του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου καθώς και εθελοντές, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων 5μηνης διάρκειας, οι οποίοι παρά την λήξη της σύμβασης εργασίας τους, προθυμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν στην διαδικασία.

«Η εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας έγινε χωρίς προβλήματα», σημειώνει η αρμόδια εντεταλμένη σύμβουλος Ε. Τσέλιου για τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσθέτοντας ότι «Έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ενόψει Χριστουγέννων να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας».

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος σε δήλωσή του σημειώνει ότι: «Ο Δήμος μας υποστηρίζει έμπρακτα κάθε πολίτη ο οποίος βιώνει έντονα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Η σημερινή διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων δράσεων που έχουν προηγηθεί, ενώ στόχος μας παραμένει η μεγαλύτερη διεύρυνση των υπηρεσιών της δομής που – όπως διαπιστώνεται – υλοποιείται με επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτό. Παράλληλα, θα ήθελα  επίσης να απευθύνω πρόσκληση προς τους συμπολίτες μας, για ενεργή συμμετοχή στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου. Με τον τρόπο αυτό, εκφράζουμε από κοινού την στήριξη, την αλληλεγγύη και το σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1461 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.