Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  7:12 πμ
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 23:15

Hμερίδα Υγείας στο Κάτω Κεράσοβο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Κερασόβου “Παλιαβρύση” προσκαλεί όλους στην ημερίδα που διοργανώνει με θέματα υγείας. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για την πρόληψη παραγόντων Καρκίνου του Μαστού αλλά και Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας καθώς και για την διάγνωση και την θεραπεία τους. Θέματα όπως δηλητηριάσεις, παιδικοί πυρετικοί σπασμοί, απώλεια αισθήσεων και βασική καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση – εφαρμογή, θα αναλυθούν στη συνέχεια.Οι ομιλήτριες θα είναι η κ. Μαρία Γρηγοροπούλου Νοσηλεύτρια ΤΕ Msc και εργαστηριακή συνεργάτης και η κ. Μαρία Μηλάκα Νοσηλεύτρια ΤΕ και Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Π.Ε.Δ.Υ Περιστερίου.

Μια από τις ευχές που δίνουμε και τις γιορτινές ημέρες είναι να έχουμε καλή υγεία. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί, να συμβάλουμε ουσιαστικά στα προβλήματα της σύγχρονης ζωής, να συζητήσουμε. Όλα αυτά χωρίς να βάλουμε στο περιθώριο τη χαρά και τα χαμόγελα που προστάζουν οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Η είσοδος είναι δωρεάν.

Το Δ.Σ του συλλόγου “Παλιαβρύση”

πηγή: http://agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 1508 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.