Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  4:11 μμ
 
wm small
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 18:51

Αγρίνιο: Εκδηλώσεις στο πνεύμα των γιορτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη πλατεία Δημάδη, στόλισαν νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» Νομού Αιτ/νιας, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ».
Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, τα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου κατασκεύασαν «Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια» από κούτες, στη Δημοτική Αγορά .Μια όμορφη εκδήλωση, στον πνεύμα των γιορτών που πλησιάζουν και η οποία προσέφερε στα άτομα με αναπηρία έναν διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα τους.
Χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια, παρουσία του Αντιδημάρχου Νίκου Γκρίζη, έφτιαξαν τα παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Τα παιδιά ζωγράφισαν Χριστουγεννιάτικα θέματα πάνω σε μικρές κάρτες με τις οποίες στόλισαν το δέντρο της βιβλιοθήκης!
Επίσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας,το θεατρικό τμήμα της Κ.Ε.Δ.Α παρουσίασε την παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τίτλο: «Το πλυντήριο του Αη Βασίλη» στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

1

2

4

5

6

7

πηγή: http://agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1636 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 19:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.