Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  7:31 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 19:00

Art8: Το Σάββατο, τρίτη φωτογραφική συνάντηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο φωτογράφος Παύλος Παυλίδης και η κειμενογράφος Νέβι Κανίνια θα παραβρεθούν στη Φωτογραφική Ομάδα Αγρινίου Art8, στο πλαίσιο των φωτογραφικών συναντήσεων που διοργανώνει φέτος η ομάδα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Αγρινίου, με εισηγητές σημαντικούς φωτογράφους, καλλιτέχνες και θεωρητικούς της φωτογραφικής τέχνης.

Η τρίτη συνάντηση θα γίνει το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015, από τις 18:00 έως τις 21:00,  παρουσία του φωτογράφου Παύλου Παυλίδη ο οποίος, μέσα από την δουλειά του, θα ξεναγήσει τους παρεβρισκόμενους σε έναν απίστευτο μικρόκοσμο που, αν και υπάρχει παντού γύρω μας, συνήθως παραμένει απαρατήρητος. Μαζί με τον Παύλο Παυλίδη θα είναι και η κειμενογράφος Νέβι Κανίνια, η οποία με αφορμή παράξενες μικροειδήσεις θα ξεδιπλώσειέναν σύγχρονο ποιητικό λόγο, που στο τέλος αναζητά μιαν έξοδο στον κόσμο του ορατού μέσω μιας δικής της φωτογραφίας.

Η συνάντηση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα με διάλογο πάνω σε ευρύτερους φωτογραφικούς και καλλιτεχνικούς προβληματισμούς.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1590 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.