Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  7:21 μμ
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 18:41

Mεσολόγγι: κάδοι για τα προϊόντα κλαδέματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σκοπό την εναπόθεση και συγκέντρωση προϊόντων κλαδέματος, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου τοποθέτησε σε σημεία της πόλης οικοδομικούς κάδους προκειμένου η αποκομιδή των συγκεκριμένων απορριμμάτων να γίνεται με αποτελεσματικότερο τρόπο.
Κάδοι έχουν τοποθετηθεί μέχρι στιγμής σε έντεκα σημεία της πόλης του Μεσολογγίου καλύπτοντας όλες τις περιοχές, ενώ η επιτυχία του μέτρου θα κρίνει και την επέκτασή του σε όλο το Δήμο. Σημειώνεται ότι οι κάδοι προορίζονται αποκλειστικά για την εναπόθεση προϊόντων κλαδέματος και όχι οικιακών απορριμμάτων.
Όπως σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος, η δράση έχει στόχο την βελτίωση της αισθητικής εικόνας , τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας αλλά και την αποσυμφόρηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας με παράλληλη μείωση του κόστους περισυλλογής. «Επιζητούμε την συνεργασία των συνδημοτών μας, καθώς η πιλοτική πρωτοβουλία που επιλέχθηκε, πιστεύουμε ότι θα βελτιώσει αισθητά την σημερινή εικόνα» σημειώνει ο Σ. Διαμαντόπουλος.


πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1397 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.