Κυριακή, 19η Μαίου 2024  1:17 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 17:47

Έτρεξαν και έφεραν το αποτέλεσμα στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις εκλογές της Κυριακής, για το Οικονομικό Επιμελητήριο, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, άλλα αποτελέσματα περίμεναν κι άλλα ήρθαν. Τα αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ εξέπληξαν πολλούς και από το ίδιο το κόμμα.

Στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, η παράταξη που στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ ήρθε πρώτη και με διαφορά αφού κατάφερε να λάβει 70 ψήφους έναντι 51 της παράταξης της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ που έλαβε μόλις 10 για το τοπικό συμβούλιο, ενώ για το κεντρικό η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έλαβε 66 ψήφους, η ΝΔ 53 και 9 ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αλήθεια πως μεταφράζεται αυτό τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο; Αρκετοί από το ΠΑΣΟΚ δεν πίστευαν ότι θα υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα αφού αυτοί που έτρεξαν ήταν ελάχιστοι. Το θέμα είναι εάν μετά από αυτά θα καταφέρει η Πρόεδρος να αποκωδικοποιήσει ποιοι είναι αυτοί που «τρέχουν» και ποιοι δρέπουν δάφνες…

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 933 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.