Σάββατο, 18η Μαίου 2024  4:42 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 22:50

Κυκλοφόρησε το τελευταίο βιβλίο του Αθανάσιου Παλιούρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το βιβλίο 4+1 μικρές ιστορίες του αείμνηστου καθηγητή Θανάση Παλιούρα πρώην Προέδρου της Ιστορικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, κυκλοφορεί στη μνήμη του μετά ένα χρόνο από το θάνατό του.

Η ανακοίνωση της Ιστορικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας αναφέρει:

Η Εταιρεία μας αισθάνεται την υποχρέωση να συνδράμει την προσπάθεια της οικογένειας Παλιούρα να εκδώσει μετά θάνατον το πόνημα του αείμνηστου καθηγητή 4+1 μικρές ιστορίες που θα αποτελούσε μέρος μιας σχεδιαζόμενης έκδοσης 30 θεμάτων που θα είχαν εκλαϊκευτικό χαρακτήρα.

Οι μικρές αυτές ιστορίες είναι ο τελευταίος καρπός μιας δημιουργικής πορείας που αντλήθηκαν από τη Βασιλεύουσα Πόλη την Κωνσταντινούπολη και ιστορούν χαρακτηριστικές στιγμές που συνδέονται με σημαντικά γεγονότα και προσωπικότητες της Ιστορίας της.

Καλούμε για αυτό τους φίλους και τα μέλη της Εταιρείας μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας αυτό και να προμηθευτούν από τα γραφεία της Εταιρείας μας από όπου και μόνο θα διατίθενται το τελευταίο εκλαϊκευμένο ιστορικό βιβλίο του αείμνηστου Θανάση Παλιούρα, 4+1 μικρές ιστορίες σαν μια ελάχιστη προσφορά στη μνήμη και την προσφορά του στην ιστορία και τον πολιτισμό μας.

 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΝΙΚΟΣ  ΣΚΙΑΔΑΣ

 

Διαβάστηκε 1768 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.