Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:23 μμ
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 13:28

Οι θεσμοί της ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεθαύριο, το Σάββατο και την Κυριακή, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, διοργανώνει ένα διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που τα προηγούμενα χρόνια αγαπήθηκαν από τον κόσμο της πόλης.

Την Κυριακή 20/10 θα γίνει για τέταρτη φορά η εκδήλωση «Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ στην πόλη μου». Μικροί και μεγάλοι κάνουν ένα μικρό γύρο της πόλης τρέχοντας, βαδίζοντας ή ποδηλατώντας χωρίς χρονομέτρηση. Για να μάθουμε να περπατάμε στη πόλη μας, που παρόλο που δεν έχει μητροπολιτικό μέγεθος, πολύ συχνά μπαίνουμε στη διαδικασία ακόμη μικρές διαδρομές να τις κάνουμε με το αυτοκίνητο.

Ενώ το Σάββατο για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού». Ένα παιχνίδι που αναφέρεται στην ιστορία της πόλης και δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν με ένα δημιουργικό τρόπο την ιστορία, τις προσωπικότητες, τα αξιοθέατα και τα τοπόσημα του Αγρινίου.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1375 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News