Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:48 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 10:14

Mε τη ΘΕΑΤΡόPOLICE και την ηθοποιό σύμβουλό του ο Φαρμάκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών στην Πάτρα απέσπασε η παράσταση «O φίλος μου ο Λευτεράκης» της θεατρικής  ομάδας «ΘΕΑΤΡόPOLICE» των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Αναμενόμενο μιας και η θεατρική ομάδα των αστυνομικών, έχει αποσπάσει συνολικά έντεκα βραβεία σε Πανελλήνια Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, μεταξύ των οποίων, βραβεία Α’ καλύτερης παράστασης και βραβεία Α’ καλύτερης σκηνοθεσίας.

Την παράσταση που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό για την θεραπεία του μικρού Ραφαήλ – Παναγιώτη που πάσχει από σπάνια ασθένεια, παρακολούθησε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Είχε όμως και ένα επιπλέον λόγο για να το κάνει. Εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης η περιφερειακή σύμβουλος της παράταξής του, Αγγελική Χαλιμούδρα. Τα χαμόγελα περίσσεψαν μετά το τέλος της παράστασης και αποτυπώθηκαν στο φωτογραφικό ενσταντανέ.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 811 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα