Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:07 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 19:30

Δυναμικά έκλεισε την καλοκαιρινή σαιζόν το πανηγύρι στις Φυτείες Ξηρομέρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τελευταίο πανηγύρι του καλοκαιριού στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιείται στις Φυτείες Ξηρομέρου στις 26 Σεπτεβρίου ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου πολιούχου του χωριού. Το πανηγύρι συνοδεύτηκε από μουσική λαική βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο Καφέ-Μπάρ ΝΟΤΕΣ του κου Τάσου Σπαή. Το AgrinioBestOf.gr βρέθηκε εκεί. Η Χρύσα Σπαή μίλησε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κον Τάσο Σπαή αλλά και με την τραγουδίστρια Δήμητρα Καψάλη που συμμετείχε στο μουσικό πρόγραμμα.

images 25

images 25

images 02

Ο κος Τασος Σπαής είναι ιδιοκτήτης του Καφέ-Μπάρ «ΝΟΤΕΣ» στις Φυτείες και δήλωσε για την ημέρα: «Είναι μια ξεχωριστή μέρα για το χωριό μας. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και όλες από τις Φυτείες, σήμερα γιορτάζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννου στο χωριό μας. Το καταστημά μας προσπαθεί να διατηρήσει την παράδοση και για αυτό σήμερα έχει την χαρά να φιλοξενεί στον χώρο του την γνωστή τραγουδίστρια Δήμητρα Καψάλη με τους σολίστ στο μπουζούκι Κώστα Μανδέλο και στα πλήκτρα Θοδωρή Τσουνάκα. Προσπαθούμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο ο οποίος μας τιμάει με την παρουσία του και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό.

images 25

Μακάρι να μπορούσαμε κάθε χρόνο να κάναμε πολύ περισσότερες μουσικές βραδιές για να ευχαριστήσουμε ακόμα περισσότερο τον κόσμο. Βέβαια ο κόσμος στο χωριό έχει λιγοστέψει πάρα πολύ αλλά όσοι είμαστε εδώ πέρα προσπαθούμε να περνάμε καλά και να ευχαριστιόμαστε. Το μαγαζί μας λειτουργέι από το 1996 και δόξα τω θεό πάει καλά. Βέβαια προσπαθούμε και εμείς να κρατάμε ψηλά το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών. Εύχομαι χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο.»


images 25

IMG 5385ww

Η γνωστή τραγουδίστρια Δήμητρα Καψάλη δήλωσε: «Βρεθήκαμε σήμερα στις Φυτείες στο καφέ-μπάρ ΝΟΤΕΣ για να προσφέρουμε μια live μουσική βραδιά, καθότι το χωριό σήμερα γιορτάζει τον πολιούχο του Αγιο Ιωάννη τον Θεολόγο. Εχουμε ξανάρθει εδώ, μας αρέσει πάρα πολύ, το χωριό κρατάει τον κόσμο του και γενικά χαιρόμαστε που ήρθαμε. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και να είμαστε ήρεμοι, να προσπαθούμε, να παλεύουμε αλλά και να διασκεδάζουμε. Γιατί με την διασκέδαση ξεχνάμε τα προβληματά μας και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας. Απόψε είμαι εδώ με τον Κώστα Μανδέλο, δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και εξαιρετικό συνάδελφο. Επίσης μαζί μας είναι και ο Θοδωρής Τσουνάκας στα πλήκτρα και στο τραγούδι, δεξιοτέχνης και αυτός και επίσης εξαιρετικός συνάδελφος.

images 25

Ελπίζουμε να περάσουμε μια ευχάριστη βραδιά με την συμμετοχή του κόσμου φυσικά και να διασκεδάσουμε όλοι. Τώρα βέβαια τελειώνουν οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού και οφείλω να πώ ότι φέτος το καλοκαίρι συμμετείχα σε πολλές από αυτές, όπως επίσης εμφανιζόμουνα και στο κατάστημα Παλιακό στο Καινούργιο. Για την χειμερινή περίοδο ευελπιστώ να συνεργαστώ με κάποιο κατάστημα στο Αγρίνιο ή την ευρύτερη περιοχή. Το μηνυμά μου στον κόσμο είναι γλεντάτε γιατί χανόμαστε. Καλή διασκέδαση σε όλους.»

images 25

images 25

images 25
images 25

images 25

images 25

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 8879 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033