Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:28 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 21:05

Πρόσκληση στα εγκαίνια του νέου καταστήματος με είδη γάμου και Βάπτισης «Golden Moments» την Παρασκευή 5/4/2019 στις 07:00 μμ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το κατάστημα με είδη γάμου – βάπτισης και οργάνωσης εκδηλώσεων Golden Moments προσκαλεί στα εγκαίνια του νέου του καταστήματος στο Αγρίνιο επι της οδού Αδαμαντίου Κοραή (πλατεία Δημάδη) την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 07:00 μμ. Η Χρύσα Σπαή μίλησε με την ιδιοκτήτρια της επιχειρήσης κα Βερονίκη Κίτσου και την κα Σόφη Ιωσηφίδη για τους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr

VERAΗ κα Βερονίκη Κίτσου ασχολείται τα δυο τελευταία χρόνια με το αντικείμενο Γάμος - Βάπτιση αλλά πολλά περισσότερα με το αντικείμενο της διακόσμησης. Η ίδια μας δηλωσε: «Παρόλη την κρίση όλοι θέλουν κάτι καλό για τον γάμο τους ή την βάπτιση τους και γίνεται προσπάθεια με σωστές επιλογές και αμοιβαία συνεργασία να προσφέρουμε το καλύτερο με το μικρότερο κάστος. Επιδιώκουμε πάντα αυτό που ονειρέυεται ο πελάτης να το κάνουμε πραγματικότητα. Η ανταμοιβή μας είναι μεγάλη όταν μετά το πέρας της τελετής μας ευχαριστούν για όλα όσα προσφέραμε. Την Παρασκευή 5 Απρίλη στις 7 η ωρα το απόγευμα έχουμε τα εγκαίνια στο καταστημά μας εδώ και προσκαλούμε όλο τον κόσμο να έρθουν να μας γνωρίσουν και να γνωρίσουν τον χώρο μας.»

 

SOFIΗ κα Σόφη Ιωσηφίδη μας δήλωσε: «Ασχολούμαι περισσότερα από πέντε χρόνια με το αντικείμενο Γάμος – Βάπτιση. Τα είδη που εμπορευόμαστε είναι κατά βάση Ελληνικά σαν πρώτες ύλες αλλά και εισαγόμενα. Όλα είναι χειροποίητα που δημιουργούνται στον χώρο του καταστήματος. Το αντικειμενό μας είναι η διοργάνωση Γάμων και Βαπτίσεων αναλαμβάνοντας από την πρόσκληση μέχρι την διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου δεξιώσεων. Αναλαμβάνουμε όλα οσα χειάζεται μια νύφη η μια μαμά και προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε ικανοποιητικές λύσεις στους πελάτες, βάζοντας τους να διαλέξουν, να σκεφθούν να δούν πράγματα ώστε να συμμετάσχουν στην επιτευξη ενός καλού αποτελέσματος. Πάντα φυσικά και με την δική μας συνεργασία. Θέλουμε αποτέλεσμα που να ικανοποιεί τους πελάτες και να τους φέρνει κοντά σε αυτό που ονειρεύονται. Επιμορφωνόμαστε συνέχεια πάνω στο αντικείμενο της δουλειά μας ώστε να είμαστε μέσα σε καινούργιες ιδέες και τάσεις της αγοράς. Οσο αφορά το κόστος η φιλοσοφία μας είναι οτι όποιο κόστος και να επιλέξουν για τις επιλογές τους  η μαμά η η νύφη να μείνουν ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα.»

gm shop

 

Διαβάστηκε 7999 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 21:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033