Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:09 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 17:17

Το γοητευτικό Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας από ψηλά (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο μαγευτικός παραθαλάσσιος οικισμός Μενίδι με θέα τον Αμβρακικό κόλπο βρίσκεται στους καταπράσινους πρόποδες του Μακρυνόρους με απαράμιλλη ομορφιά και αξιοζήλευτη γαλήνη.

Το Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του Αμβρακικού κόλπου και στους πρόποδες του όρους Μακρυνόρος, ενώ απέχει μόλις 17 χιλιόμετρα από την πόλη της Άρτας και 37 χιλιόμετρα από την Αμφιλοχία.

Ο οικισμός του Μενιδίου που αγγίζει τα όρια του νομού Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί ένα όμορφο καλοκαιρινό θέρετρο για τους ζεστούς μήνες με την παραλία του να γίνεται πόλος έλξης για μπανάκι ή για το ηλιοβασίλεμα στον Αμβρακικό.

Στο βίντεο που ακολουθεί, του Στέφανου Οικονόμου, θα απολαύσετε φανταστικά εναέρια πλάνα με την παραλία του Μενιδίου που διαθέτει καφετέριες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ψαροταβέρνες που σερβίρουν φρέσκα θαλασσινά και φυσικά τη διάσημη γαρίδα ή γάμπαρη Αμβρακικού.

iaitoloakarnania.gr

 

Διαβάστηκε 3384 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία