Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:24 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 21:43

Δυο εκδηλώσεις για τον άνθρωπο σήμερα (14/12/2018) στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που οργάνωσε για το 2018 ο Δήμος Αγρινίου έγιναν σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2018 και συγκεκριμένα στον χώρο του Παπαστρατείου Μεγάρου στην πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι) δύο εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα πραγαμτοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και ταυτόχρονα λειτούργησε Bazaar απο τον σύλλογο «ΦΛΟΓΑ». Το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή βρέθηκε εκεί και μίλησε με τις υπευθύνους.

image 06

image 04

Η κα Δήμητρα Αβράμπου Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου μας δήλωσε: «Σήμερα γίνεται η τελευταία εθελοντική αιμοδοσία του έτους, για το 2018. Είναι ημέρα αγάπης και σήμερα ήταν μια καλή ευακιρία να προσφέρουμε προς τον συνανθρωπό μας. Ηταν αρκετά ικανοποιητική η προσέλευση και το λέω με επιφύλαξη καθότι κάθε φορά περιμένουμε όλο και περισσότερους αιμοδότες, ώστε να φθάσουμε σαν χώρα σε πλήρη επάρκεια αίματος. Υπενθυμίζω ότι κάθε υγιής άνθρωπος από 18 εως 65 ετών μπορεί να γίνει εθελοντής αιμοδότης αφιερώνοντας 10 λεπτά από τον χρόνο του. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών έχει τα γραφεία του στην οδο Βότση δίπλα στην ΔΕΥΑΑ και μπορεί κάποιος που θέλει ενημέρωση να μας βρεί απόγευμα Τρίτης - Πέμπτης – Παρασκευής 18:00 εως 20:00. Να ευχηθούμε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, με τις οικογενειές τους. Ο Συλλογός μας είναι εδώ και προσπαθεί για όλους. Θα συνεχίσει να προσπαθεί για προσφορά προς τον συνάνθρωπο τού μεγάλου δώρου ζωής που είναι το αίμα»

image 11

image 09

Η κα Ελένη Κωστοπούλου μίλησε για την δράση του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» και μας δήλωσε: «Η Φλόγα δίνει το παρόν στο Αγρίνιο. Από το 1982 αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Είναι ο σύλλογος των γονιών που τα παιδιά μας αρρώστησαν από καρκίνο και αγωνίζονται για την υγεία και την ζωή τους. Κύριος σκοπός του συλλόγου είναι η συνεχής βελτίωση της παρεχόμενης ιατρικής , ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών μας. Στόχο σήμερα με την εκδηλωσή μας έχουμε την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο στα παιδιά, την διάδοση του μηνύματος της «ΦΛΟΓΑΣ» την γνωστοποίηση και την ενίσχυση του έργου της. Ευχαριστούμε για την στήριξη και σας ευχόμαστε καλές και ευλογημένες γιορτές. Καλά Χριστούγεννα σε όλους»

image 02

image 03


Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 3438 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 21:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033