Δευτέρα, 12η Μαίου 2025  4:46 πμ
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 10:18

Η νέα κουλτούρα φιλοξενίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο 21o Forum Ανάπτυξης / Money Show Πάτρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεδριακή εκδήλωση με θέμα «Προς έναν αναπροσανατολισμό της κουλτούρας φιλοξενίας» διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00, στο πλαίσιο του ετήσιου διήμερου πολυσυνεδρίου «21o Forum Ανάπτυξης/Money Show Πάτρας» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στην Πάτρα.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, ο οποίος θα αναφερθεί στους στόχους και στα αποτελέσματα που έχουν οι μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες της Περιφέρειας στον τομέα του τουρισμού.

Στην ίδια εκδήλωση, για τις τουριστικές προοπτικές της Δυτικής Ελλάδας θα μιλήσουν ο Αλκιβιάδης Παναγόπουλος, Καθηγητής Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ξενοδοχειακού Ομίλου Aldemar Resorts,  ο Λύσσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού (fedHATTA) και η Μαρία Ζαφειροπούλου, Phd Γεροντολόγος – Νομικός, Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας»

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Λαυρέντιος Βασιλειάδης Προϊστάμενος Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Διδάκτωρ Περιφερειακού Προγραμματισμού στο London School of Εconomics and Political Science.

 

Διαβάστηκε 371 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.