Τρίτη, 7η Μαίου 2024  12:52 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 02:22

Η εξέλιξη του σουτιέν από το 1500 μέχρι σήμερα [βίντεο]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είτε αναδεικνύουν το στήθος είτε το αποκρύπτουν, τα σουτιέν υπάρχουν από αρχαίους χρόνους, και όπως τα περισσότερα ενδύματα, αντικατοπτρίζουν τις κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές της εποχής εκείνης.

Σήμερα οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά είδη σουτιέν και το νέο βίντεο που δημιουργήθηκε από το Glamour παρουσιάζει την εξέλιξη του σουτιέν κατά τα τελευταία 500 χρόνια.

Αρχίζοντας με τα ασφυκτικά σουτιέν από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και τελειώνοντας με ένα υποθετικό σχέδιο για ρομπότ του 2100, το βίντεο αναδεικνύει το σουτιέν σε διάφορες εποχές.

Πηγή: Η εξέλιξη του σουτιέν από το 1500 μέχρι σήμερα [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/video/226506/i-exelixi-toy-soytien-apo-1500-mehri-simera-vinteo#ixzz3m6nOCyUT

Διαβάστηκε 3515 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.