Δευτέρα, 27η Μαίου 2024  10:52 μμ
 
wm small
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 21:45

Αιτωλικό: Αφιέρωμα στην μικρή βενετία της Ελλάδος (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Αιτωλικό, η νερένια πόλη, καλούμενη και μικρή Βενετία της Ελλάδας, είναι δημοτική ενότητα του δήμου Μεσολογγίου, με πληθυσμό 5.349 κατοίκους, δέκα χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μεσολογγίου.

Η πόλη του Αιτωλικού είναι ανεπτυγμένη σ’ ένα μικρό νησάκι ριζωμένο στο νερό στο μέσον περίπου της λιμνοθάλασσας Αιτωλικού-Μεσολογγίου. Συνδέεται ανατολικά και δυτικά με την ξηρά με δύο πέτρινα τοξοτά γεφύρια αρχικού μήκους περίπου 300 μέτρων το καθένα. (πληροφορίες απο Wikipedia)

Γνωρίστε την μέσα απο ενα εκπληκτικής ομορφιάς βίντεο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που επιμελήθηκε ο Φωτοβιντεογράφος Ανδρέας Κουτσοθανάσης.

Τμήμα παραγωγής ειδήσεων και ενημέρωσης του http://agriniobestof.gr

Διαβάστηκε 14994 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 21:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση. Εχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές δημιουργίες βίντεο απο την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις δουλειές του. Μας έχει παραχωρήσει πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο για δημοσίευση και γνωστοποίηση των αναγνωστών για περιοχές απαράμμιλης ομορφιάς στο νομό μας.

facebook.com/andreas.koutsothanasis

Στην ίδια κατηγορία