Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  3:24 μμ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 18:00

Τουρνουά Foivos Tennis Cup 2015 στο ΔΑΚ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγρινίου «Φοίβος» προκηρύσσει το τουρνουά Foivos Tennis Cup 2015 που θα διεξαχθεί από 7 έως  13 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα του ΔΑΚ Αγρινίου.
Στη φετινή διοργάνωση θα υπάρχουν δυο κατηγορίες:
Open Ανδρών (+ ταμπλό ηττημένων)
Open Γυναικών

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν με τους τελικούς των τριών κατηγοριών την Κυριακή  13 Σεπτεμβρίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, τηλεφωνικά στο 6947-206373, είτε μέσω της σχετικής φόρμας στο σάιτ, είτε μέσω αποστολής email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έπαθλα θα απονεμηθούν στους δυο πρώτους νικητές σε κάθε κατηγορία και στους νικητές του πίσω ταμπλό (των ηττημένων του 1ου γύρου). Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί από ένα αναμνηστικό t-shirt ενώ την ημέρα των τελικών όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για 2 σάκους τένις Head.

Διαβάστηκε 3313 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News