Πέμπτη, 3η Οκτωμβρίου 2024  4:30 πμ
Δευτέρα, 28 Μαϊος 2018 18:29

4ος Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού στις 23 Ιουνίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου γνωστοποίησε ότι ο 4ος Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι στις 23/6/18 Σάββατο και ώρα 17.00 θα διεξαχθεί για 4η συνεχή χρονιά, ο ανοικτός αγώνας για Κάνοε/Καγιάκ Σπρίντ, Σλάλομ, Ωκεανικό καγιάκ, Όρθια Σανιδοκωπηλασία SUP και για όλους τους τύπους τουριστικού καγιάκ (sit-on-top, sit-in-kayak, seakayak).

Ο αγώνας είναι μια συνέργεια του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου με τον Ν.Ο.Αιτωλικού, είναι μεσαίων αποστάσεων περίπου 15Km, με αφετηρία το Μεσολόγγι και Τερματισμό στο Αιτωλικό.
Οι συμμετέχοντες θα κωπηλατήσουν εντός του Εθνικού Πάρκου της Λ/Θ Μεσολογγίου Αιτωλικού και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πλούσια ορνιθοπανίδα της περιοχής.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., fb: Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου Nautical Club Messolonghi

4os-diaplous-limnothalassas (2)

4os-diaplous-limnothalassas (3)

Διαβάστηκε 971 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 16:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.