Σάββατο, 18η Μαίου 2024  8:40 πμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Μαϊος 2018 16:36

Ήττα στα πέναλτι για τον Νέο Αμφίλοχο στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ο Νέος Αμφίλοχος, ο οποίος ηττήθηκε 8-7 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια, 1-1 στην παράταση) από την Νίκη Βόλου.

Ο Νέος Αμφίλοχος έδειξε το καλό του πρόσωπο και είχε τις φάσεις για να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τους Τσούνη, Κοκώνη και Τόσκα να μη καταφέρνουν να βρουν δίχτυα κα το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση.

Στο 92′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Νάκου έπειτα από πάσα του Τσούνη, όμως η Νίκη Βόλου απάντησε άμεσα στο 93′ με κεφαλιά του Κραγιόπουλου και το ματς πήγε στα πέναλτι, όπου η Νίκη Βόλου επικράτησε με οκτώ εύστοχες εκτελέσεις, έναντι επτά του Νέου Αμφιλόχου.

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Κωστακιώτης, Χριστογιάννης, Κοκώνης, Μαλής, Ζωτάι, Τσούνης, Καλοκαίρης, Τόσκα, Νάκος, Κούσης.
Στον πάγκο: Ρεπετσάς, Νικολογιάννης, Δράκος, Φωτόπουλος, Λαγοπάτης, Λίλα, Κολοβάκης.

Νίκη Βόλου: Τζίμας, Ζιώγας, Λάιος, Καρτσαμπάς, Βέργος, Τζάθας, Μέτσε, Ιωρδανίδης, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Κραγιόπουλος.
Στον πάγκο: Κοντοές, Βουρδάκης, Τασιάς, Σφονδύλιας, Καρσταμπάς, Ματθαίου, Σιώμος.

*Φωτογραφία αρχείου

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1138 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.