Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:15 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 18:17

Αυξάνονται κατά 1.100 οι νέες προσλήψεις στους ΟΤΑ – Τι προβλέπει ΚΥΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aυξάνεται το όριο μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού των ατόμων που θα προσληφθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή θα συνάψουν σύμβαση μίσθωσης έργου στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού για το έτος 2015, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών.

Ειδικότερα αυξάνεται ο αριθμός των εγκρίσεων πρόσληψης και ανανέωσης συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που εντάσσονται στο πλαίσιο ερευνητικών, αναπτυξιακών συμβολαίων και συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τρίτους έργων.

Οι θέσεις αυξάνονται κατά 1.100 άτομα. Να σημειωθεί ότι για τη σχετική αύξηση έχει ληφθεί υπόψη και ο περιορισμός 10% του αριθμού των χορηγούμενων εγκρίσεων για το έτος 2015 σε σχέση με τις αντίστοιχες εγκρίσεις του έτους 2014.

«Ο αριθμός των εγκρίσεων πρόσληψης και ανανέωσης συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που εντάσσονται στο πλαίσιο ερευνητικών, αναπτυξιακών συμβολαίων και συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τρίτους έργων αυξάνεται κατά 1.100 άτομα», αναφέρει η απόφαση.

Δείτε ολόκληρη την ΚΥΑ ΕΔΩ

aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 4828 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.