Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  9:37 μμ
Κυριακή, 09 Αυγούστου 2015 17:04

Κάτω Βασιλική: Limnopoula beach party 2015 (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναμφισβήτητα αποτελεί ένα γεγονός, το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Κάθε χρόνο οι διοργανωτές κερδίζουν το στοίχημα για την επιτυχημένη διοργάνωσή του, έχοντας καταφέρει να το μετατρέψουν σε θεσμό για την περιοχή. Αυτή η επιτυχία δε, βοηθά στην τουριστική προβολή του τόπου, στην περαιτέρω προώθηση αυτού του πανέμορφου μέρους, που έχει να προσφέρει πολλά στον επισκέπτη. Και φυσικά, αναφερόμαστε στο beach party της Λιμνοπούλας, στην Κάτω Βασιλική, μιας περιοχής, που μπορεί να προσφέρει ήσυχες διακοπές με βουτιές σε καθαρά νερά και βόλτες σε τοποθεσίες, που έχουν να επιδείξουν ιστορικό και αρχαιολογικό πλούτο.

Έτσι λοιπόν, η Lbp team διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το μεγαλύτερο summer party! Πότε; Στις 8 Αυγούστου. Εάν δεν το έχετε ζήσει δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μιλάμε. Η ήσυχη παραλία της Λιμνοπούλας μετατρέπεται σ” ένα μαγευτικό σκηνικό με υπέροχο φωτισμό στο σημείο που το όρος Βαράσοβα συναντά τη θάλασσα, με ατελείωτα κεράκια στην άμμο, δάδες, φωτιές στην πλαζ και δεκάδες πυροτεχνήματα. Φυσικά, δυνατή μουσική, ποτά, καλοκαιρινά κοκτέιλς και θετική ενέργεια πλαισιώνουν την εκδήλωση. Για να συνοψίσουμε…. Μιλάμε για μία παραλία και δύο beach barς στην «υπηρεσία» των επισκεπτών, οι οποίοι κάθε χρόνο αγγίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ τα 4000 άτομα! Ω, ναι! Σωστά διαβάσατε! Ο προορισμός ένας και μοναδικός… Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας, στη μαγευτική παραλία Λιμνοπούλας!

e-nafpaktia.gr

Διαβάστηκε 3512 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News