Τρίτη, 21η Μαίου 2024  1:53 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 05:02

Rihanna: Θαλάσσια σπορ και σέξι πόζες στα Barbados

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί η 27χρονη Rihanna να ξέρει καλά να κάνει paddleboarding, όμως, για να λέμε την αλήθεια, στις σέξι πόζες τα καταφέρνει καλύτερα

Μετά την καυτή της εμφάνιση στο Καρναβάλι της πατρίδας της, τα νησιά Barbados, που έγινε αυτές τις μέρες, όπου ως βασίλισσα της παρέλασης τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το μικροσκοπικό μπικίνι της, φόρεσε το πολύχρωμο ολόσωμο, αυτήν τη φορά, μαγιό της και ξεχύθηκε στις υπέροχες παραλίες της Καραϊβικής.

Ο λόγος για την 27χρονη τραγουδίστρια της r’n'b Rihanna, η οποία εντοπίστηκε από τους παπαράτσι να προσπαθεί να κάνει paddleboarding στη θάλασσα. Το paddleboarding είναι το αγαπημένο θαλάσσιο σπορ των χολιγουντιανών σταρ, στο οποίο επιδίδονται χειμώνα- καλοκαίρι μετά μανίας. Οσο για τη Rihanna, από όσο βλέπουμε στις φωτογραφίες, δεν τα πάει και άσχημα. Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, στις σέξι πόζες καλύτερα τα καταφέρνει. 









































































.protothema.gr

Διαβάστηκε 3395 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.