Σάββατο, 4η Μαίου 2024  11:19 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 23:42

Αθλητής του Γιώργου Καψιμάλη έφερε την επαγγελματική ζώνη της WKF στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την επαγγελματική ζώνη της WKF στα 75 κιλά κατέκτησε ο αθλητής του Γιώργου Καψιμάλη Μανώλης Παπουτσής. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια των TRAILS της WKF που έγιναν στο κλειστό στάδιο Αγρινίου το Σάββατο 18 Νοεμβρίου. Ο Παπουτσής αντιμετώπισε με όρους Κ1 σε αγώνα τριών γύρων των τριών λεπτών, με γυμνά καλάμια τον αθλητή Μπάμπη Χιλάι του Λαμιώτη προπονητή Δημήτρη Λιοτήρη. Ο αθλητής του Γιώργου Καψιμάλη κατάφερε να κατακτήσει την ζώνη με νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο αγώνας ήταν ο μοναδικός επαγγελματικός της διοργάνωσης και έγινε ενδιάμεσα στα TRAILS. Επίσης στην ίδια διοργάνωση, στα TRAILS συμμετείχαν άλλοι 12 μικροί αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου (από 10 έως 16 χρονών) κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας για της πολύ καλές τους εμφανίσεις. Ο Γιώργος Καψιμάλης συγχέρει τον promoter και αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της WKF Γιώργο Περγιάλη για την άρτια διοργάνωση καθώς και για την επιλογή του Παπουτσή για την διεκδίκηση της ζώνης. Καθώς και τον ΑΣ Αιτωλό Μακρυνείας επίσης για την άρτια διοργάνωση.

papoutsis-kapsimalis-wkf (2)

papoutsis-kapsimalis-wkf (4)

papoutsis-kapsimalis-wkf-1

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1161 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.