Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  8:45 μμ
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 23:00

Παρουσίαση του βιβλίου του Ναυπάκτιου Γιάννη Πορφύρη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Κάτω Πλατανιώτη Γιάννη Πορφύρη με τίτλο «Από τον Άγιο  Χαράλαμπο (1670-1810) στην Αγία Παρασκευή και μέχρι τις μέρες μας»   στις 26 Ιουλίου 2015 στον χώρο της Πλατείας του χωριού στον Κάτω Πλάτανο [Βονώρτα] Ναυπακτίας. 

Την παρουσίαση συντόνισε ο Αντιπρόεδρος ής Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος λογοτέχνης, συγγραφέας Κοινωνικός Λειτουργός κ. Λεωνίδας Κ. Καρνάρος, με επιτυχία και μαεστρία. Στο πάνελ βοήθησαν οι κ.κ. Χρήστος Σικόλας πρόεδρος του Συλλόγου ΚατωΠλατανιωτών Αθήνας τέως Διευθυντής Αγροτικής Τραπέζης, ο κ. Κων/νος Φελώνης πρώην πρόεδρος Ιχθυόσκαλας Πάτρας, ο κ. Παναγιώτης Τσούπρας πρώην στέλεχος του Υποθηκοφυλακείου Πάτρας και ο πρόεδρος του Δ.Δ. Πλατάνου Δήμου Ναυπακτίας κ. Κων/νος Θεοδ. Μπακατσιάς. 

pol-biblio-platanos1`Χαιρέτησαν το βιβλίο η Εκκλησιαστική Επιτροπή, ο εφημέριος π. Δημήτριος Μούκας, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Πλατάνου κ., Κώστας Μπακατσιάς, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αθηνών ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κ. Χρήστος Αθ. Σικόλας, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Βονώρτας Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ κ. Λεωνίδας Καρνάρος, ο πρόεδρος του Τουριστικού Εξωραϊστικού Ομίλου Πλατάνου κ. Ανδρέας Ιωαν. Βλάντης, ο καθηγητής  αρχαιολογίας και φιλολογίας Πανεπιστημίου και συγγραφέας κ.  Ιωάννης Ρηγόπουλος και ο εκπρόσωπος των εν Ελλάδι Αποδήμων Αυστραλίας δικηγόρος και πρώην Διοικητικό στέλεχος των ΕΛΤΑ κ. Γιάννης Παρίσης, 


Συγκινητικό μήνυμα με νόημα και συναίσθημα έστειλε η πρόεδρος του Συλλόγου των Πλατανιωτών Αθήνας κ. Σπυριδούλα Τσίπουρα που αναγνώσθηκε και καταχειροκροτήθηκε. Επίσης μηνύματα και ευχές έστειλαν ο Σύλλογος Αιτ/νων Νομού Αχαϊας, το τμήμα ΑΧΕΠΑ Πάτρας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυσταλόβρυσης Αχαΐας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»,  ο Σύνδεσμος Αχαΐας Κύπρου ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ, το EVTC AHEPA PATRAS “SAINT ANDREW” HJ_25, δεκάδες ομογενείς φίλοι, ο διευθυντής του μεγάλου ηλεκτρονικού πόρταλ ΜΗΝΥΜΑ και πολλοί φίλοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλοί φίλοι τού συγγραφέα από πολλές περιοχές τής Ελλάδας, Βέροια, Πτολεμαϊδα, Άθήνα, Άμαλιάδα, Βόνιτσα, Γιάννενα, Βοιωτία, Ναύπακτο, Άγιο Δημήτριο, Φαμήλα, Θέρμο, Μεσολόγγι Πάτρα και Αγρίνιο. 

Ως γνωστό, τα έσοδα από το βιβλίο ο συγγραφέας διαθέτει για τον ευπρεπισμό του Κοιμητηρίου του χωριού, την κατασκευή πλακοστρωμένων διαδρόμων με χειρολαβές ανάβασης και περιήγησης και εξωτερικής επένδυσης της εισόδου με καλλιτεχνική πέτρα.

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2402 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News