Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  10:13 μμ
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 19:42

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός τα έκανε ξανά μάνταρα αφού παραχώρησε ισοπαλία με τον Απόλλωνα στο κλουβί. Παρόλο που προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα σκορπίζοντας την απογοήτευση στο κλουβί.

Τα καναρίνια εξαφανίστηκαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και το πλήρωσαν. Μετά την ισοφάριση έχασαν μια μόνο ευκαιρία, δείχνοντας ότι η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Οι πολλές απουσίες στοίχησαν στην ομάδα αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες για αυτή την εικόνα. Τα καναρίνια προερχόταν από δυο γκέλες αλλά η μεγάλη επιθυμία για επιστροφή στις νίκες φάνηκε μόνο στα πρώτα δέκα λεπτά.

Μετά την νέα γκέλα ο κόσμος γιουχάρε στο τέλος της αναμέτρησης.

Παναιτωλικός – Απόλλωνας 1-1

36' Ντίας / 59' Αλμπάνης





Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικο να μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να δείχνει από νωρίς τις προθέσεις του. Παρόλο όμως την απολυτή κυριαρχία του μέσα στο παιχνίδι δεν μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία αφού ο Απόλλωνας αμυνόταν πολύ καλά. Μετά το πρώτο 15λεπτο ο Παναιτωλικος έχασε τον καλό του ρυθμό αλλά εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Απόλλωνας δεν μπορούσε να δημιουργήσει την παραμικρή ευκαιρία με τα καναρινιά να βρίσκουν το γκολ στο 36λεπτο. Ο Ντίαζ βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Από εκείνο το σημείο και μετά τα καναρίνια ανέβασαν την απόδοση τους και έχασαν τρομερή ευκαιρία με τον Μόρα να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Αυτό όμως δεν έγινε και οι δυο ομάδα πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός φάνηκε να μπαίνει δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από ωραία συνεργασία να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Κλέσιο δεν τα κατάφερε και τα καναρίνια μετά από αυτή την φάση έγιναν παθητικά. Ο Απόλλωνας πήρε τον έλεγχο του παιχνίδια και άρχισε να απειλεί. Ότι δεν κατάφερε ο Κονέ το πέτυχε ο Αλμπάνης λίγα λεπτά αργότερα. Ο Χάβος έκανε κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα αλλά οι παίκτες του δεν αντιδρούσαν και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες. Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε από τον Παναιτωλικό μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ήταν στο 83’ λεπτό με τον Μοράν να αστοχεί. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι καλύτερες φάσεις
1’ Έναρξη του αγώνα

4' Ωραία μπαλιά του Μιχάι στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, ο Ντίας έκανε την προβολή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

8' Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μιχάι πετάχτηκε και έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

36' ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό! Μετά από δυνατή εκτέλεση πλαγίου του Μύγα, ο Μαρκόφσκι έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, ούτε ο Κύργιας αλλά ούτε και ο Μπιτζιμίν κατάφεραν να διώξουν και ο Ντίας με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τσόβιτς για το 1-0.

44' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Μόρας βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα, έκανε την κεφαλιά αλλά ο Τσόβιτς του είπε «όχι» και κράτησε την ομάδα του στο ματς!

45+1 Τέλος Α μέρους

46’ Έναρξη Β μέρους

52' Οι παίκτες του Παναιτωλικού... έκρυψαν την μπάλα, ο Κλέσιο βγήκε τετ-α-τετ και προσπάθησε να περάσει τον Τσόβιτς αλλά ο Κροάτης πορτιέρε τον σταμάτησε!

56' Τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Μετά από ωραία συνεργασία, ο Κονέ βγήκε απέναντι από τον Κυριακίδη αλλά έκανε κάκιστο πλασέ και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

59' ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα! Μετά από σέντρα του Κούρου, ο Ανιέτε έσπασε στον Αλμπάνη, ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον Κυριακίδη και ισοφάρισε σε 1-1.

83' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Μοράρ έκανε το πλασέ από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.


90+5 Τέλος στο παιχνίδι

Γήπεδο: Παναιτωλικού
Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ποντίκης, Άγγελος Πήττας
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Μόρας, Κλέσιο (90' λ. τρ. Μιγκέλ Ροντρίγκες), Μαζουρέκ, Μάρκος Πάουλο (60' Μπράβο), Ντιέγκο Λόπες, Ντίας, Ρόσα (76' Μοράρ), Μαρκόβσκι.
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Z. Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μενδρινός (46' Ανιέτε), Καστιγιέχος, Μπιζιμίν, Παπάζογλου, Χουάρες (82' Μαασί), Κούρος (88' Ντάσιος).
Γκολ: 36' Ντίας / 59' Αλμπάνης
Κάρτες: 74' Μύγας, 78' Μπράβο - 41' Μενδρινός, 72' Κούρος , 94' Ντάσιος
 
panaitolikos1926.gr
 
Διαβάστηκε 2150 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News