Παρασκευή, 5η Ιουλίου 2024  7:35 πμ
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 22:28

Επετειακή συναυλία από την Φιλαρμονική Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε επετειακή συναυλία για τον ένα χρόνο από την ίδρυση της  Φιλαρμονικής Βόνιτσας προσκαλεί το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Ένα χρόνο μετά την ίδρυση της Μπάντας της Φιλαρμονικής Βόνιτσας, στο Κάστρο της Βόνιτσας την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί επετειακή συναυλία από την ίδια την φιλαρμονική Βόνιτσας.
Τα παιδιά της Φιλαρμονικής Βόνιτσας μέσα στο ειδυλλιακό τοπίο του Κάστρου θα παρουσιάσουν μια συναυλία που πραγματικά θα μας μείνει αξέχαστη.
Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής και στηρίζει την Φιλαρμονική Βόνιτσας (τα παιδιά που μετέχουν στη μπάντα και τη συμπολίτισσα μας Χριστίνα Βρακατσέλη όπου είναι η ψυχή της Φιλαρμονικής).

 

Διαβάστηκε 2392 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News