Κυριακή, 19η Μαίου 2024  12:04 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 14:12

“Έρωτας ως την άκρη του κόσμου” (νέος διαγωνισμός) για Δευτέρα 27 Ιουλίου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Έρωτας ως την άκρη του κόσμου» της Φιόνα Μάκιντος

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του agrinio-life.gr στο facebook.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

erotas os

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Έρωτας ως την άκρη του κόσμου

Η αγάπη έρχεται ξαφνικά… όταν την περιμένεις λιγότερο.
Ενώ μαίνεται η μάχη της Καλλίπολης στον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο, μια Αγγλίδα νοσοκόμα, η Κλερ Νάιτινγκεϊλ, γνωρίζει έναν Αυστραλό αξιωματικό του ιππικού, τον Τζέιμι Ρεν. Αν και το περιβάλλον είναι ζοφερό, εκείνοι ερωτεύονται τρελά ο ένας τον άλλο. Η φλόγα της αγάπης τους φωτίζει τις πιο σκοτεινές τους ώρες, ακόμα κι όταν τους χωρίζει ο πόλεμος.
Η τυχαία γνωριμία του Τζέιμι με τον Τούρκο στρατιώτη Ατζάρ Σαχίν στο αιματοβαμμένο πεδίο της μάχης δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους δύο άντρες, αλλά η σχέση αυτή θ’ αφήσει κι ένα πολύτιμο χνάρι που θ’ ακολουθήσει η Κλερ για να βρει τον αγαπημένο της.

Με τη λήξη του πολέμου, κατά την αναζήτησή της η Κλερ θα φτάσει στην Κωνσταντινούπολη και στον πατέρα του Ατζάρ, ένα χαρισματικό και βασανισμένο διανοούμενο, που γοητεύεται από την παρουσία της. Όπως όλοι οι άλλοι, έτσι κι εκείνος πιστεύει ότι ο Τζέιμι δεν υπάρχει πια. Όλοι, εκτός από την Κλερ.

- See more at: http://agrinio-life.gr/%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%89%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ac%ce%ba%cf%81%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%b4/#sthash.sxmaZWp4.dpuf

Διαβάστηκε 4807 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.