Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:19 μμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 13:06

Αυτές είναι οι καλύτερες και πιο ριψοκίνδυνες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με selfie stick [εικόνες]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έγιναν διάσημα πέρυσι όταν το TΙΜΕ τα είχε χαρακτηρίσει ως την εφεύρεση της χρονιάς.

Ο λόγος για τα selfie stick ή αλλιώς τα τηλεσκοπικά εργαλεία που επιτρέπουν σε όποιον τα χρησιμοποιεί να βγάλει καλύτερες φωτογραφίες, αφού πρώτα προσαρτήσει σε αυτά το κινητό του τηλέφωνο.

Και μπορεί να έχουν απαγορευτεί σε πολλά αξιοθέατα όπως στην Ντίσνεϊλαντ, όσοι όμως χρησιμοποιούν τα selfie stick είναι φανατικοί με αυτά και έχουν βγάλει μερικές από τις πιο απίστευτες και πιο ριψοκίνδυνες φωτογραφίες.

Παρακάτω ακολουθούν οι καλύτερες συμπεριλαμβανομένης της πρώτης φωτογραφίας με μονοπόδι που τραβήχτηκε ποτέ και μία προσπάθειας που είχε κάνει ο Μπαράκ Ομπάμα σε ένα βίντεο του Buzzfeed:

Πηγή: Αυτές είναι οι καλύτερες και πιο ριψοκίνδυνες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με selfie stick [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/218254/aytes-einai-oi-kalyteres-kai-pio-ripsokindynes-fotografies-poy-travihtikan-me-selfie#ixzz3gWRwoH64

Διαβάστηκε 3663 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 14:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.