Παρασκευή, 21η Ιουνίου 2024  8:31 μμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015 23:04

Δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Ιουλίου για τους ποδηλατικούς αγώνες ορεινής Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε»  θα υλοποιήσει τους Ποδηλατικούς Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας στις 22 & 23 Αυγούστου 2015 και καλεί σε δηλώσεις συμμετοχής για τους αγώνες άμεσα και έως τις 30 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Πράσινο+Μπλε»:

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της χώρας μας, έχουν επιβαρύνει σημαντικά κάθε πολίτη, πόσο μάλλον τις αθλητικές διοργανώσεις οι οποίες βοηθούν από την πλευρά τους τις τοπικές κοινωνίες όπου και υλοποιούνται. Με λύπη βλέπουμε κάποιες από αυτές να ακυρώνονται μη αντέχοντας το οικονομικό βάρος υλοποίησης αλλά και κάτω από την ευθύνη της μείωσης των συμμετοχών.

Η περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε» επιμένοντας, θα υλοποιήσει τους Ποδηλατικούς Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας στις 22 & 23 Αυγούστου 2015 σε πείσμα των καιρών. Με την συσπείρωση των δυνάμεων μας,την υποστήριξη του Δήμου, εθελοντές, ξενοδοχεία της περιοχής,την τοπική κοινότητα και φυσικά με την υποστήριξη των χορηγών μας, συνεχίζουμε και σας καλούμε να μας επισκεφτείτε δηλώνοντας συμμετοχή στους αγώνες άμεσα και έως τις 30 Ιουλίου* για να μπορέσουμε να προγραμματιστούμε εγκαίρως.


πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3190 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.