Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  10:10 πμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 22:51

Μαγικός Παναιτωλικός στο κλουβί του…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Παναιτωλικός αυτή την φορά, συνδύασε την πολύ καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα, παίρνοντας μεγάλη νίκη μέσα στο γεμάτο κλουβί, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το δίδυμο Μάζουρεκ- Φαρλάι έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και μαζί με τον Ρότσα πήραν από το χέρι τον Παναιτωλικό. Μεγάλο παιχνίδι έκαναν όλοι οι παίκτες του Χάβου, χωρίς να υστερήσει κανένας.

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 2-0 9' Μάζουρεκ, 65' Κλέσιο

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά ήταν ισορροπημένο με τον Παναθηναϊκό λόγω Βιγιαφάνιες να είναι πιο δραστήριος. Οι παίκτες του Χάβου για ακόμη μια φορά είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να δημιουργήσει . Επιθετικά ο Ρόσα που αυτή την φορά έπαιξε ως 10ρι ήταν ο πιο δραστήριος και ο παίκτης που προσπαθούσε να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Αρχικά τα καναρίνια απειλούσαν με κόρνερ μέχρι το 19λεπτο. Ο Ρόσα με φοβερή ενέργεια πάσαρε στον Μάζουρερ και αυτός με τρομερό σουτ έβαλε φωτιά στο κλουβί. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι δεν άλλαξε δραματικά, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βρει κενούς διαδρόμους αλλά τον Παναιτωλικό να μην τους δίνει.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε εξαιρετικό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κεφαλιά του Μολέντο και στην συνέχεια, οι παίκτες του Χάβου έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με Κλέσιο (2 φόρες) και Μαρινάκη. Ότι δεν έκανε λίγα λεπτά αργότερα ο Κλέσιο, το έκανε στο 65λεπτο μετά από φοβερή ενέργεια του Ρότσα. Σε αυτό το διάστημα αλλά και μέχρι να αποχωρήσει το δίδυμο Ρότσα-Μάζουρεκ έκαναν την διαφορά. Στην συνέχεια το παιχνίδι φάνηκε να τελειώνει, αφού ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να αποδέχονται την ήττα. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες στο τέλος του ματς να χάνουν από μια μεγάλη ευκαιρία.

Οι καλύτερες φάσεις
1’ Έναρξη στο παιχνίδι

45’ Τέλος Α μέρους

46’ Εναρξη Β μέρους

8' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Τρομερή ενέργεια του Βιγιαφάνιες από δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά δεν «σέρβιρε» σωστά και ο Μαρινάκης απομάκρυνε! Ο Μολίνς περίμενε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

19' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, 1-0! Απίστευτο γκολ για τους γηπεδούχους! Ο Ρόσα «αδειάζει» τον Χίλιεμαρκ από αριστερά, «σερβίρει» τον Mάζουρεκ και ο Αργεντινός, με ένα ασύλληπτο σουτ, πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα, ανοίγοντας το σκορ στο Αγρίνιο!

41' Λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με... αυτογκόλ ο Παναθηναϊκός! Ο Χίλιεμαρκ εκτέλεσε φάουλ, με τον Ρότσα να παίρνει τη κεφαλιά προς τα πίσω και τον Κυριακίδη να μην αιφνιδιάζεται... στο τσακ!

45’ Τέλος Α μέρους

46’ Έναρξη Β μέρους

47' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Κεφαλιά του Μολέδο από κοντά, αλλά πιο πολύ με... διώξιμο έμοιαζε, έφυγε άουτ η μπάλα!

50' ΜΕΓΑΛΗ απόκρουση Βλαχοδήμου, τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Κλέσιο πήρε την κεφαλιά από κοντά, αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού κάνει, ίσως, την επέμβαση της χρονιάς!

52' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Φοβερό σουτ από τον Μολίνς λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με πολλά φάλτσα, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

56' Και νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Τακουνάκι(!) του Μολίνς, βρίσκει τον Λουντ, σουτ από τον Φινλανδό, αλλά η μπάλα κοντράρει και φεύγει άουτ.

58' Ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Κλέσιο πρόλαβε τον Βλαχοδήμο και... κατάφερε, σε κενό τέρμα, να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

60' Νέα, εξαιρετική απόκρουση του Βλαχοδήμου και μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Μάζουρεκ έδωσε πανέμορφα για τον Μαρινάκη, ο οποίος πήγε να... σκοτώσει την πρώην ομάδα του, αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού τού είπε «όχι»!

65' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, 2-0! Ο Ρότσα πέρασε τους πάντες (τρεις παίκτες τον κοιτούσαν) από δεξιά, ο Βλαχοδήμος έδιωξε άσχημα και ο Κλέσιο διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων!

88' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-0 μετά το γύρισμα του Ρόσα από τα αριστερά και το σουτ του Κλέσιο, μπλόκαρε με δύο προσπάθειες ο Βλαχοδήμος

89' Πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μολέδο κυριάρχησε στον αέρα, μετά από στημένη φάση, αλλά έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

90+4 Τέλος στο παιχνίδι

Γήπεδο: Αγρινίου
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών)


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Ρότσα, Μπεχεράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (74' Μπράβο), Κλέσιο, Ρόσα (79' Τσόκανης), Ντίας (84' Μαρκόφσκι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Μολέντο, Κουρμπέλης, Χουλτ, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ (64' Μουνιέ), Άλτμαν (46' Τσάβες, 70' λ.τ. Χατζηγιοβάνης), Μολίνς.


Γκολ:
19' Μάζουρεκ, Κλέσιο 65'


Κάρτες:
45' Γιόχανσον, 64' Σιλά, 78' Κυριακίδης. 81' Μολίνς, 83' Μπράβο, 85' Βιγιαφάνιες

Διαβάστηκε 1573 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 22:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.