Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  6:56 μμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 11:54

Υπογράφει ο Μάρκος Πάουλο στον Παναιτωλικό!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αποχώρηση του Νίκολας Μαρτίνες έκανε επιτακτική την ανάγκη εξεύρεσης του αντικαταστάτη του στον Παναιτωλικό και οι αγρινιώτες κινούταν προς αυτή την κατεύθυνση αρκετό καιρό τώρα. Ο… καπνός που υπήρχε τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για τον βραζιλιάνο μέσο Μάρκος Πάουλο φαίνεται ότι θα έχει και… φωτιά μιας και τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονός μέχρι πρότινος παίκτης της Ακαδέμικα αναμένεται αύριο στο Αγρίνιο προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Αγρινίου και τον παίκτη να μεταβαίνει κατόπιν στο Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Και όλα αυτά, μία ημέρα μετά και την επίσημη αποχώρηση από τον Παναιτωλικό ενός άλλου μπαλαντέρ, του Γ. Θεοδωρίδη που μετά από πέντε χρόνια εξαιρετικής παρουσίας και προσφοράς στο σύλλογο, ανακοινώθηκε επίσημα από κοινού το διαζύγιο με την αγρινιώτικη ΠΑΕ.
Εν τω μεταξύ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα επιστρέψει από την άδειά του (λόγω Κόπα Αμέρικα) ο έτερος νεοαποκτηθείς Ντάνι Μπεχαράνο προκειμένου να μπει και εκείνος στο πρόγραμμα της νέας του ομάδας ενώ πλέον το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση σέντερ φορ με τους ιθύνοντες του Παναιτωλικού να χτενίζουν την ξένη αγορά θέλοντας να φέρουν παίκτη πρωτοκλασάτο κάνοντας το μεγάλο μπαμ!
Για σήμερα Σάββατο εξ’ άλλου έχει προγραμματιστεί το πρώτο επίσημο φιλικό της ομάδας με τον Πας Γιάννινα στο Καρπενήσι όπου ο Λιονέλ Πόντες θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει για πρώτη φορά τους παίκτες του κόντρα σε ένα υπολογίσιμο αντίπαλο.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3378 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.