Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  9:14 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 22:41

Παναιτωλικός Οι Παλαίμαχοι στην Ιθάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φιλικό αγώνα θα δώσουν το Σάββατο το απόγευμα (ώρα 19:00) στην Ιθάκη οι Παλαίμαχοι του Παναιτωλικού, ο οποίος αγώνας γίνεται για την σύσφιξη των σχέσεων με τον Αγρινιώτικο Σύλλογο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο σωματείο Α.Ο. «Πρόοδος» Ιθάκης, ο οποίος από καιρό έχει προσκαλέσει τους Παλαίμαχους των κυανοκίτρινων, με την ανάλογη φιλοξενία για τρεις περίπου ημέρες. Η αποστολή θα αναχωρήσει από τον Αστακό με το πλοίο των 19:00 (θα φτάσει στην Ιθάκη περίπου στις 21:30) και θα ξεκινήσει την επιστροφή το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Γιάννης Μακρής εκ μέρους των Παλαιμάχων του Παναιτωλικού μας είπε σχετικά: «Μας προσκάλεσαν από την Ιθάκη κι εμείς είμαστε πάντα ανοιχτοί σε ενέργειες που συμβάλουν σε σύσφιξη σχέσεων και διαφημίζουν το όνομα του Παναιτωλικού. Η συμμετοχή παλαιμάχων είναι ικανοποιητική, εάν σκεφτούμε τι βιώνει ο καθένας μας το τελευταίο διάστημα και πόσο η διάθεση όλων έχει καταρρακωθεί. Πάντως όποιος παλαίμαχος του Παναιτωλικού θέλει να συμμετάσχει ας έλθει σε επαφή μαζί μου».

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Διαβάστηκε 3421 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.