Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  7:00 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 00:08

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΄΄ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ΄΄ ΣΤO AΓΡΙΝΙΟ !

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΄΄#ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & #ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ΄΄ΣΤO AΓΡΙΝΙΟ!

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο –Workshop με θέμα ''Διαδίκτυο & Επιχειρηματικότητα' που διοργανώθηκε από το #Winners Seminars Group# σε συνεργασία με την #Sipa στο Αγρίνιο την Τετάρτη 19/7/2017 στι IMPERIAL HOTEL.

Συγχαρητήρια στην κ Σίλα Παπαδοπούλου γιατί με την απλότητα της και την μεταδοτικότητα της μπόρεσε να μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά του #Internet!!

Σε σύντομο χρόνο οι παρευρισκόμενοι έμαθαν πως λειτουργεί το διαδίκτυο & πως μπορούν χρησιμοποιώντας την μέθοδο-στρατηγική του Inbound Marketing να δημιουργήσουν μια δική τους #Online επιχείρηση.

Το σεμινάριο μας γέμισε χαρά με τη συμμετοχή πολλών νέων και δραστήριων ανθρώπων από το Αγρίνιο που διψούσαν για γνώση για το διαδίκτυο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε με βεβαιότητα πως οι νέοι στην πόλη του Αγρινίου θα ηγηθούν στο μέλλον για την πρόοδο του τόπου τους και ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Σας ευχαριστούμε!

Sipa & Winners Seminars Group

Διαβάστηκε 1716 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 01:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.