Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  5:16 μμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 20:54

Προπονήσεις Κυριακής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Παναιτωλικού. Το πρωί το εισαγωγικό κομμάτι είχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης – ευλυγισίας, στη συνέχεια τελειώματα φάσεων με διάφορους συνδυασμούς και ασκήσεις τακτικής με περιορισμούς. Το απόγευμα ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων (τρεις εναντίον ενός) και παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα σε τρεις εστίες. Στο πρόγραμμα μπήκε από σήμερα και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γρηγόρης Μάκος.

Για την Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί επίσης δύο προπονήσεις στις 8.30 το πρωί και στις 6.30 το απόγευμα.Ο προπονητής Λιονέλ Πόντες σχολιάζοντας το πρώτο τριήμερο της προετοιμασίας δήλωσε: «Βάζουμε στο πρόγραμμά μας στοιχεία που θέλουμε να έχει η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της σεζόν και καθημερινά δουλεύουμε να τα εξελίξουμε. Έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, οπότε η φυσική κατάσταση έχει προτεραιότητα, προσέχοντας ενδεχόμενη κόπωση των παικτών».

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 4064 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.