Κυριακή, 5η Μαίου 2024  9:18 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2017 18:56

Η Βάλβειος Βιβλιοθήκη συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία της Εθνικής Βιβλιοθήκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Βάλβειος Βιβλιοθήκη ζητεί εμψυχωτές για καλοκαιρινές δράσεις
Με τη συμμετοχή της Βαλβείου Βιβλιοθήκης στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) ανοίγει το καλοκαίρι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του Μεσολογγίου.

Από τις 18 Ιουνίου ως τις 8 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθούν καινοτόμες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά 6-12 ετών. Παιδαγωγοί, εικαστικοί και μουσικοί καλλιτέχνες και επιστήμονες θα αναλάβουν να υλοποιήσουν δράσεις υπό την καθοδήγηση της ΕΒΕ με γενική θεματική «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο».Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία διεξάγεται με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή από το 2012 σε δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα. Η Βάλβειος Βιβλιοθήκη παίρνει μέρος εφέτος για πρώτη φορά στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία στην οποία συμμετέχουν 151 βιβλιοθήκες από όλη την Ελλάδα.

Οι Φίλοι Βαλβείου Βιβλιοθήκης αγωνιστήκαμε γι’ αυτή τη συμμετοχή και χαιρόμαστε που τα παιδιά του Μεσολογγίου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρωτοπόρα βιωματικά εργαστήρια επιστήμης, τεχνών και πολιτισμού όπως δεκάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Eπίλεξε τη δράση σου και γίνε εμψυχωτής
Απαραίτητη για την υλοποίηση των δράσεων αυτών είναι η δική σας εθελοντική προσφορά. Οι Φίλοι Βαλβείου Βιβλιοθήκης καλούμε εικαστικούς, μουσικούς, επιστήμονες, δασκάλους, νηπιαγωγούς και κάθε δημιουργικό άνθρωπο στο Μεσολόγγι να βοηθήσουν υλοποιώντας μια δίωρη δράση μέσα στο καλοκαίρι επιλέγοντας από τις δράσεις που προτείνει η ΕΒΕ στο πλαίσιο της θεματικής «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο».
Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούμε να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη Βάλβειο Βιβλιοθήκη μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 1 Ιουνίου 2017.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τη θεματική και τις προτεινόμενες δράσεις εδώ

Διαβάστηκε 960 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.